Kunne det ikke være dejligt med et særligt rum, hvor du kunne indrette dig med dit tøj, sko og tilbehør, så du kan finde frem til dagens outfit i ro og mag, inden du skal begive dig ud for at møde verden?

Det synes vi i hvert fald kunne være skønt. Og selv om vi ikke lige har et ledigt værelse i huset eller lejligheden, som vi kan inddrage til det formål, eller måske ligefrem råder over et walk-in-closet, er det nok muligt for de fleste at indrette sig i et hjørne af soveværelset eller et andet rum. Der kan findes plads til mange formål, også i de mindste lejligheder.

Indret med smukke ting

Hvis du skal befinde dig godt i dit påklædningsværelse eller -hjørne, er det vigtigt, at du indretter det hyggeligt. Brug nogle smukke ting, som du sagtens kan finde på et loppemarked, og udsmyk væggene med flotte posters, som du blandt andet kan finde på webshoppen Gallerix. Du kan finde posters med mange forskellige typer af motiver. du kan dermed med sikkerhed også finde posters, som du synes passer godt til den stemning, der skal herske i den del af din lejlighed, hvor du plejer dig selv, nyder din sans for mode, klæder dig på og bliver klar til dagens udfordringer.

johanne

Author johanne

More posts by johanne
salient