Danmark har fostret flere store modeskabere, og du kan give dem et klap på ryggen og hylde deres dygtighed ved selv at være gennemført og stilig i din brug af moden. Det gælder for alt fra dit tøj og dine sko til de forskellige former for tilbehør, som du bruger – for eksempel, hvis du har et mobilcover til din smartphone. Det er nemlig ikke bare et mobilcover, men en vigtig del af din identitet.

Hos webshoppen mobiltasken kan du finde netop det cover, der passer til din stil og den mode, du gerne vil vise. Mobiltasken har et meget stort udvalg i forskellige designs og mønstre, så du kan finde et, der matcher dine behov. Et flot mobilcover fra Mobiltasken viser, at du ikke bare er en moderne bruger af en smartphone, men er bevidst om, at telefonen er en del af din samlede, moderigtige fremtræden, og at du er bevidst om, at alle dele i dit ydre tilsammen udgør en helhed.

Mind de store

Der er grund til at mindes og fejre de store modeskabere. Herhjemme er en af modeverdenens grand old men, Erik Brandt, netop død i en alder af knap 80 år. Han var sammen med sin kone Margit Brandt hjernen bag Margit Brandt Design, der med udspring i 1970’erne blev et af de bedst kendte danske modebrands.

Hvor meget han nåede at blive fortrolig med smartphones og hele den digitale verden, kan vi ikke vide, men vi er sikre på, at han ville have værdsat de mange flotte mobilcovers, som du kan få hos Mobiltasken.

johanne

Author johanne

More posts by johanne
salient