Mode er en livsstil, som mange ånder og lever for. Det kommer til live i det tøj vi går med, vores personlighed, og hvordan vi indretter vores hjem. Derfor kan du hente masser af inspiration fra danske modedesignere, når du skal til at indrette din bolig.

Mode handler om meget mere end det tøj vi går med

Vi har tidligere skrevet om Naja Munthe, som er en anerkendt dansk designer. Munthe bor i en 230 kvadratmeter lejlighed på Frederiksberg i den danske hovedstad. Den danske designer er et glimrende eksempel på hvordan du bør kaste dig ud i at lave om og at eksperimentere med din indretning. Munthe holder sig gerne til afdæmpede farver og det kan du også gøre med fine grå tæppe detaljer til stuen eller soveværelset.

Den bæredygtige indretning

Når Benedikte Utzon designer mode, tænker hun på tøj, der kan bruges i flere sæsoner. Du kan bruge en lignende tankegang, når du indretter dit hjem. Fokuser på holdbarhed af din indretning, og invester i kvalitet, som du kan nyde i mange år frem.

Det vil sige at det er vigtigt at dine møbler og dekorationer kan holde i flere år. Men det er også lige så vigtigt at du kan holde til at se på dine ting i flere år. Det er fint at skifte ud engang imellem, men hvis du ønsker en bæredygtig indretning, er det tid til at blive fri for en mentalitet med brug-og-smid-væk.

Støt det lokale danske design

Ligesom vi fokuserer på danske modedesignere, er det også vigtigt at fokusere på danske møbelproducenter. Du kan opnå en mere miljøvenlig indretning ved at købe dansk. Der findes masser af populære danske firmaer med ting til køkkenet, stuen og resten af hjemmet, og flere af dem producerer inden for det danske territorium.

Smut en tur på det lokale loppemarked

Du kan få din personlighed til at stråle i din indretning, når du finder møbler og anden dekoration på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Hvis du netop ønsker at være bæredygtig, bør du overveje hvad du leder efter, før du tager hjemmefra. Det er med til at reducere impulskøb, og at undgå med at spilde penge på noget, som du ikke kommer til at bruge.

johanne

Author johanne

More posts by johanne
salient