Det er velkendt, at modeindustrien sætter standarden for, hvilken retning vi bevæger os i, når snakken falder på valg af tøj. Men vidste du også, at modeindustrien påvirker, hvordan vi indretter vores bolig? Læs med her og se eksempler på det.

Farvevalg går igen

Har du lagt mærke til, hvordan visse farver har det med pludselig at være in igen, for så få år senere igen at synes totalt uddateret? Tendensen skyldes på mange måder modeindustriens valg. Denne har det nemlig med jævnligt at kaste sig over nye farver, mønstre og lignende. Det fører spændende nyt tøj og kollektioner med sig, og alle præges af de frække nye farver og mønstre.

Farverne og mønstrene har en tendens til efterfølgende også at hitte i vores boligindretning. Se blot på, hvilke farver vi maler vores vægge med. Mange vælger også at hænge tapet op, og gerne i tidens farver, mønstre og figurer. Har du selv lyst til at præge din bolig med det frækkeste nye tapet, så kig forbi Familietapeter.dk, hvor moderigtige tapeter i alskens farver og former kan købes.

Industrier påvirker gensidigt hinanden

Det er ikke kun modeindustrien, der påvirker boligindretningsindustrien. I virkeligheden går processen også modsat, hvor modeindustrien til tider lader sig påvirke af flotte designs fra vores boliger. Kjoler udformet som skarpt designede lamper, møbler osv. har man således set i modehistorien flere gange. Det er en spændende proces, og i virkeligheden lader modeindustrien sig tydeligt påvirke af et væld af andre brancher, industrier og tendenser.

Man kan derfor med andre ord klart sige, at modeindustrien på ingen måde lever i et vakuum. Det er en branche, som konstant suger trends og tendenser til sig, former dem på ny og dermed skaber nyt spændende tøj.

Er drømmen et moderne og moderigtigt hjem?

Er du generelt selv vild med alt, der har med mode at gøre? Og ønsker du at lade din sans for tidens tendenser gennemsyre ikke blot dit valg af tøj, men også din boligindretning derhjemme? Så kan du med fordel følge med i, hvad der rører sig i begge brancher, altså både modebranchen, såvel som boligindretningsbranchen.

Lad dig også gerne inspirere af de nyeste magasiner og blade fra de største og mest eksklusive bolighuse. Her får du hurtigt et indblik i, hvad der rører sig i branchen, hvilke farver der hitter, samt ikke mindst hvilke møbler ethvert moderigtigt hjem bør indeholde. Smut herefter forbi selv samme eksklusive bolighus, og slå dig så blot løs i det store udvalg af boligartikler.

johanne

Author johanne

More posts by johanne
salient